Seksiliği bikininin önüne GEÇTİGenç dedenin TORUNUVan'da cehennem GECESİKonuş Hoca! Kim tutar SENİBir yumruk ve bir ÖLÜMArife günü intihar ETTİŞeker tadında SONUÇSkandalda son PERDEAnnesinin izinde GİDİYORNamazını sandalyede KILDI
Erdoğan BALIKESİR'DE
Erdoğan BALIKESİR'DE
30 Temmuz 2010, 16:29
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Balıkesir'de düzenlenen mitingde halka hitap ediyor. İşte Erdoğan'ın sözlerinden satır başları:

Balıkesirli Seyit Onbaşı 250 kiloluk top mermisini sırtladı ve o mermi ateşlenerek düşman gemisine isabet etti. Daha sonra Seyit Onbaşı’ya tekrar mermiyi kaldırmasını istediler ama o şöyle dedi:

“Ben bu mermileri kaldırırken, gönlüm Allah’ın feyziyle doluydu. Bu ağırlığı kaldıracak kadar bir makama varmışsam bu dua ve rızayla olmuştur”

GAZİLERİMİZ REHBERLİK EDİYOR

İşte bizim yolumuzu Seyit Onbaşılar aydınlatıyor. Bu topraklar için canını seve seve feda eden şehitlerimiz, bu topraklar için göğsünü siper eden gazilerimiz bize rehberlik ediyor.

Şimdi CHP’nin genel başkanı çıkmış bizim birileriyle işbirliği yaparak iktidara geldiğimizi iddia ediyor. Biz iktidara geldiğimizde nerede olduğunu bilmiyorum. İşte CHP’nin zihniyeti budur. İşte CHP’nin millete bakışı budur. Milletin tercihine bakışı tam budur. 7.5 yıldır sabah akşam Ak Parti nasıl iktidara geldi diye düşünüyorlar. Ben buradan bunu söyleyeyim.

MİLLETİN YANINDA DURDUK

Ak Parti’yi millet iktidara getirdi millet. Onlar statükocularla işbirliği yaparken, onlar çetelere avukatlık yaparken, onlar darbecilere çanak tutarken, onlar mafyayla el ele dolaşırken, Ak Parti gücünü milletten aldı. Onlar bildirileri alkışlarken, onlar statüko mitingleri yaparken, vesayetçi anlayışlardan medet umarken, Ak Parti dik durdu. Milletin yanına durdu. Canı pahasına milli iradeyi korumanın mücadelesini verdi.

MİLLETİ AŞAĞILIYORLAR

Arayın bakın bunları kaymak takımının arasında görürsünüz, milletin arasında değil. Bunlar aziz millete bidon kafalı dediler. Ne dediler? Göbeğini kaşıyan adam dediler. Bunlar çiftçinin oyuyla profesörün oyu aynı olamaz dediler. Bugün de milleti aşağılamaya devam ediyorlar.

Ak Parti birileriyle işbirliği yaptı demek, açıkça milleti aşağılamaktır. Milletin takdirini aşağılamaktır. Bu kafa tam 40 yıldır değişmedi.

Ben bugün karşınıza iktidarı muhalefeti anlatmaya gelmedim. Bugün karşınıza bir halk oylamasını sizinle konuşmaya geldim. Yani darbe anayasası mı milletin anayasası mı?

Çünkü eski genel başkanları öyleydi şimdi de öyle. Şimdi sabah başka akşam başka bu da öyledir. Çok hızlı değişiyorlar.

 DÜRÜST OL DÜRÜST

Başörtülü kızlarımızın üniversitelerde okuyabilmesi için parlamentodan 411 oy çıktı mı? Çıktı. Soruyorum Türkiye’ye.

Şimdi bu CHP’nin genel başkanı sağda solda dolaşıyor bu sorunu ancak biz hallederiz diyor. Dürüst ol dürüst. O 411 oyu Anayasa Mahkemesi’ne kim götürdü? CHP götürdü. Onun altında seninde imzan vardı. Şimdi hangi yüzle gelip bunu biz hallederi diyorsun?

367 saçmalığına kim çanak tuttu? Yine onlar çanak tuttu. Ordu göreve pankartını altında kim vardı? Yine CHP vardı. 27 Nisan açıklamasına kim oh dedi? Yine CHP oh dedi. Çetelere avukatlık yapacaksın, tam gün yasasını iptal ettirip milleti mağdur edeceksin, statükoya sırtını dayayacaksın, ondan sonra da Ak Parti nasıl iktidara geliyor sorusunun cevabını bulamayacaksın. Böyle muhalefete can kurban. Tek başına iktidar olma gibi bir hedef ortaya koyamıyorsun. Neymiş artış olursa başarılı sayılırmış.

Sade suya tirid olur mu? İşte bunlar sade suya tirid doğramaya çalışıyorlar. Ben bugüne kadar çok kesin konuştum. Partim ikinci olursa genel başkanlığı bırakırım dedim. Yüreğiniz yetiyorsa siz de açıklayın dedim. Hiçbirisi açıklayamadı. Çünkü bunlara koltuk rahat geliyor rahat bırakamazlar.

Önceki genel başkanda böyleydi.  Sonra ne oldu? Gördünüz işte. Şimdi ki ne yapıyor? Önce ben aday değilim dedi, aday olmayacağım dedi. Bir gün önce de gitti halef selef olduğu başkanını ziyaret etti. Güzel de fotoğraflar çektirdiler. Çıktı yine aday değilim dedi. Çıktı sonra aday olduğunu duyduk. Dürüst ol dürüst. Bu millet böyle renkten renge girenlere benim milletim prim vermez.

 DEMOGOJİ YAPIYORLAR

CHP’nin genel başkanı her gün geliyor bir kuyuya bir taş atıyor. Bizim gidip çıkarmamızı bekliyorlar. İddialarına kargalar bile gülmeye tenezzül etmez. Böyle sorumsuz bir muhalefet olabilir mi? Ortaya vizyon koymayan, sadece popülizm yaparak, demagoji yaparak siyaset yaptığını zanneden bir muhalefet olabilir mi?

Ben CHP’li kardeşlerimi ayrı tutuyorum, MHP’ye gönül vermiş kardeşlerimi de tamamen ayrı tutuyorum. Her iki partinin yönetimi hem milletten hem kendi tabanlarından kopuk bir siyaset tarzı işliyorlar. Şu CHP genel başkanının ağzından dökülen çirkin kelimeler, benim CHP’ye oy vermiş vatandaşımın hissiyatı olabilir mi?  MHP genel başkanının ağzından dökülen küfürler, benim oy vermiş kardeşimin fikrini yansıtabilir mi?

Dörtyol ve İnegöl’de üzücü olaylar yaşandı. İnegöl’de bir kıvılcım istenmeyen olaylara neden oldu. Hatay’da 4 polisimizi şehit eden terörist saldırı, Dörtyol’da tatsız olaylara sebep oldu.

Dünyanın hiçbir yerinde bu tür mücadeleler iktidar mücadelesi olarak gerçekleşmedi. Ak Parti yıkılsın da ne olursa olsun. Yine aynı şeyi söylüyorum. Eğer benim vatanımda, eğer terör bizim iktidarımızdan çekilmemizle bitiyorsa biz çekiliriz. Ama biz bunları gördük. Terör 1984’te başladı. O günden bu yana her yıl teröre verdiğimiz şehidimizin sayısı belli. Şu ana kadar verdiğimiz sayı 7 bin

hürriyet


  • HAYATIN SENİNLE ŞEKİLLENİR
    Almula MERTER
  • Barışı Bulmuşlar Haberiniz Var...
    Melike NAZLIM
  • DOĞAL OLMAK MI OLMAMAK MI?
    Erkan GÜREL
  • MENGEN PİLAVI
    Caner ÖZTAŞ


YORUMLAR


Henüz yorum eklenmemiş



Üye Değil
(500)
Şimdi Üye Ol



DİĞER HABERLER
Liderlerden KUTLAMA
Liderlerden KUTLAMA 09 Eylül 2010, 07:46 Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Tayyip Erdoğan ve siyasi parti liderleri bayram mesajı...
Genç dedenin TORUNU
Genç dedenin TORUNU 09 Eylül 2010, 00:22 Cumhurbaşkanı Gül'ün torunu dün ilk kez basının karşısındaydı. İkindi namazını Fatih Hırka-i...
Evet mi HAYIR MI?
Evet mi HAYIR MI? 08 Eylül 2010, 20:14 Anayasa değişikliğinin referandum ile oylanmasına 4 gün kala değişecek maddeleri hatırlayalım
Pahalı eti ALMADI
Pahalı eti ALMADI 08 Eylül 2010, 19:52
Herkese Hayır'lı BAYRAMLAR
Herkese Hayır'lı BAYRAMLAR 08 Eylül 2010, 18:14
Fark % 45-55 GİBİ
Fark % 45-55 GİBİ 08 Eylül 2010, 13:09
Erdoğan Baykal'a YÜKLENDİ
Erdoğan Baykal'a YÜKLENDİ 07 Eylül 2010, 19:36



mercektv
Yayın İlkeleri   |   Künye   |   İletişim

Copyright © 2006 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz. TURKHABERLER basın yayın meslek ilkelerine uymaya söz vermiştir.